Jobb tekniker

Jobb tekniker – jobb för tekniker i hela landet
jobb tekniker

Jobbar du eller vill du jobba som tekniker?

Vårt mål är att alltid ha rätt tjänster ute för tekniker – så att du snabbt och enkelt kan söka dig till ditt drömjobb. Vi på Teknikrekrytering har lång erfarenhet onlinerekrytering inom teknik, och har gjort det enkelt för dig som vill bevaka eller söka ditt drömjobb, direkt på vår sajt eller via mailbevakning där vi kontaktar dig när lämplig tjänst utannonseras.

Vill du ha högre lön som tekniker?

Studier visar att du får högre lön när du byter tjänst. Har du dessutom någon kompetens, utbildning eller annan erfarenhet som gör dig unik kan du använda detta i en potentiell löneförhandling. Tänk på att använda konkreta och tydliga motiveringar i din förhandling. Du kan exempelvis börja med ”Jag anser att jag är värd den här lönen för att…” eller ”Jag vet att min kompetens kommer tillföra… därför anser jag att en lön på… är rimlig.” Behöver du vägledning i dina förhandlingar? Läs mer på vår karriärskola.

Vill du jobba som tekniker på bemanningsföretag eller som fast anställd?

Tanken har säkert slagit dig – ska jag jobba på bemanningsföretag ett tag? Det finns en hel del skillnader mellan de två olika anställningsformerna, och nedan sammanfattar vi några av för- och nackdelarna.

Bemanningsföretag
+ Kan innebära bättre lön
+ Flexibiliteten – du kan ibland styra ditt egna schema
+ Möjlighet att se olika arbetsplatser och miljöer
– Inte lika socialt internt
– Osäkerheten kring visstidsanställning

Fast anställd
+ Tryggt
+ Stabilt – samma lön samma tid
+ Större möjlighet till intern karriär
+ Större möjlighet att utveckla starka relationer till kollegor
– Kan innebära lägre lön
– Kan bli lite inrutat

Letar du lediga jobb tekniker – jobb för tekniker i hela landet?

» Hitta ditt drömjobb som tekniker här

Vill du testa ett helt nytt yrke?
Teknikrekrytering tillhör ett av landets största nischade kanaler inom teknik- och ingenjörsjobb. Är du i stället intresserad av andra yrken? Vi har alla typer av yrkeskategorier i vårt nätverk.
Jobba som förskollärarelärare, rektor, fritidspedagog, elevassistentingenjör, tekniker, byggtekniker, projektledare, elektrikerläkaresjuksköterskasocialsekreterareMa/NO-lärarespecialpedagogSvA-lärareplanarkitekt, VVS-montörlågstadielärare

Rulla till toppen