Jobb mark- och exploateringsingenjör

Jobb mark- och exploateringsingenjörMark och exploateringsingenjör

Söker du jobb som mark- och exploateringsingenjör?

Är du också på jakt efter drömjobbet som mark- och exploateringsingenjör? Vi samlar jobb mark- och exploateringsingenjör från seriösa arbetsgivare runt om i landet. Sök direkt på platsannonserna eller bevaka ditt drömjobb så kontaktar vi dig när lämplig tjänst är ledig. Teknikrekrytering är en av Sveriges största nischade kanaler inom teknik och publicerar endast jobb från arbetsgivare som investerar i sina anställda.

Höj din lön som mark- och exploateringsingenjör

Statistik visar att du höjer din lön när du byter jobb. Däremot måste du vara beredd att motivera en hög lön. Har du lång erfarenhet? Har du brett kontaktnät med många potentiella kunder, uppdragsgivare eller potentiellt interna kandidater? Har du någon utbildning eller spetskompetens du kan bistå med? Tryck på dina fördelar och stå på dig i förhandlingen. Det du måste tänka på är dock att ha viss förståelse för arbetsgivaren, kostnaderna och vilket utrymme som finns. Var ödmjuk och bli inte girig i din förhandling.

Jobba som mark- och exploateringsingenjör på bemanningsföretag?

Du har säkert haft kontakt med bemanningsföretag och kanske rent av jobbat för ett bemanningsföretag en tid. Det finns både för- och nackdelar, och vi ger några exempel nedan på vilka skillnader du kan räkna med.

Bemanningsföretag
+ Högre lön
+ Du kan ofta välja ditt egna schema
+ Kan innebära nya intryck i form av miljöombyte
– Kan vara svårare att få en djup relation till kollegor och leverantörer/uppdragsgivare
– Ovissheten vid visstidsanställning
– Kan bli en del resande

Fast anställd
+ Tryggheten
+ Stabiliteten
+ Lättare att göra karriär på den enskilda arbetsplatsen
+ Relationen till kollegor
– Lönen är i regel lägre
– Kan bli rutinmässigt

Letar du lediga jobb mark- och exploateringsingenjör?

» Hitta ditt lediga jobb som mark- och exploateringsingenjör här

Intresserad av att göra ny karriär?
Teknikrekrytering tillhör ett av landets största nischade kanaler inom teknik- och ingenjörsjobb. Är du i stället intresserad av andra yrken? Vi har alla typer av yrkeskategorier i vårt nätverk.
Jobba som förskollärarelärare, rektor, fritidspedagog, elevassistentingenjör, byggtekniker, projektledare, elektriker, läkare, sjuksköterska, socialsekreterare, Ma/NO-lärare, specialpedagog, SvA-lärare, planarkitekt, VVS-montör, tekniker


 

Rulla till toppen