Jobb VVS-montör

Jobb VVS-montör
Jobb VVS-montör

Är du på jakt efter jobb VVS-montör?

Vad är viktigt när du söker jobb som VVS-montör? Vi på Teknikrekrytering publicerar platsannonser från arbetsgivare som söker kvalificerade VVS-montörer runt om i hela landet. Är du rörmokare eller VVS-montör och är på jakt efter en ny tjänst? Välj att antingen jobbevaka eller sök direkt på de platsannonser som vi publicerat. Vill du jobba som VVS-montör i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i landet? Vi jobbar rikstäckande vilket gör att du kan hitta tjänster vart än i Sverige du väljer att jobba.

Öka din lön som VVS-montör

Ett steg i högre lön som VVS-montör är att byta jobb. Statistik säger att ett arbetsgivarbyte ökar din lön. Ha det i åtanke, men motivera även för framtida arbetsgivare varför du är värd en högre lön. Har du en spetskompetens? Lång erfarenhet? Stort kontaktnät med starka relationer mot kunder, leverantörer och anställda?

Jobba som VVS-montör på bemanningsföretag?

Det finns vissa skillnader av att jobba som fast VVS-montör och att jobba som VVS-montör på bemanningsföretag. Vi radar upp några för- och nackdelar nedan.

VVS-montör på Bemanningsföretag
+ Bättre ersättning
+ Möjlighet att styra sitt egna schema
+ Ofta fritt – välj var du vill jobba
– Kan bli svårt att fördjupa relationer till kunder/kollegor
– Osäkerheten vid visstidsanställning
– Kan bli många olika arbetsplatser under kort tid

Fast anställd VVS-montör
+ Tryggt
+ Oftast fast lön – inga överraskningar
+ Lättare att klättra internt
+ Ökad möjlighet till nära relation med kollegor
– Oftast lägre ersättning
– Rutinen passar inte alla

Letar du lediga jobb VVS-montör?

» Hitta lediga jobb som VVS-montör här

Intresserad av att göra ny karriär?
Teknikrekrytering tillhör ett av landets största nischade kanaler inom teknik- och ingenjörsjobb. Är du i stället intresserad av andra yrken? Vi har alla typer av yrkeskategorier i vårt nätverk.
Jobba som förskollärarelärare, rektor, fritidspedagog, elevassistentingenjör, tekniker, byggtekniker, projektledare, elektriker, läkare, sjuksköterska, socialsekreterare, Ma/NO-lärare, specialpedagog, SvA-lärare, planarkitekt, VVS-montörlågstadielärare

Jobb VVS-montör
Rulla till toppen