Jobb byggnadsinspektör

Jobb byggnadsinspektör – lediga jobb för byggnadsinspektörer i hela landet
jobb byggnadsinspektör

Söker du jobb som byggnadsinspektör?

Har du funderingar på att jobba som byggnadsinspektör eller är du byggnadsinspektör och är intresserad av ett miljöombyte? Vi på Teknikrekrytering har lång erfarenhet av förmedling av kontakt till byggnadsinspektörer runt om i landet. Vi vet att det kan vara svårt att välja och vraka bland vakanta tjänster, därför jobbar vi endast med arbetsgivare som investerar i sina anställda. Vill du ha jobberbjudanden direkt i din mail? Jobbevaka ditt drömjobb så kontaktar vi dig när lämplig tjänst är vakant.

Höj din lön som byggnadsinspektör

Kan låta som en klyscha, men den stämmer (oftast); när du byter jobb höjer du din lön. Ibland kan du hamna i en löneförhandling, då är det viktigt att du kan motivera din lön. Vad gör dig unik? Har du någon spetskompetens? Har du lång erfarenhet? Har du någon internationell kompetens? Kanske ledarerfarenhet och brett kontaktnät? Fundera vad du kan bidra med så har du kommit en bit i din lönemotivering.

Vill du vara byggnadsinspektör på ett bemanningsföretag?

En uppsjö bemanningsföretag ger dig möjligheten att testa vingarna på andra arbetsplatser. Ofta tillfälligt, men trivs du med konceptet kan du fortsätta med det. Vi presenterar några för- och nackdelar nedan.

Byggnadsinspektör på bemanningsföretag
+ Högre ersättning
+ Möjlighet att vara flexibel med schemat
+ Nya intryck från nya arbetsplatser
– Kan innebära viss svårighet att fördjupa kontakt med kollegor/uppdragsgivare/kunder
– Osäkerheten
– Kan innebära vissa resor (passar inte alla)

Fast anställd byggnadsinspektör
+ Tryggt
+ Du vet vart du kommer jobba imorgon
+ Interna karriärmöjligheter
+ Bättre möjlighet till förstärkt relation till kollegor
– Sämre lön
– Kan ibland bli rutinmässigt

Letar du lediga jobb byggnadsinspektör?

» Hitta ditt lediga jobb som byggnadsinspektör här

Intresserad av att göra ny karriär?
Teknikrekrytering tillhör ett av landets största nischade kanaler inom teknik- och ingenjörsjobb. Är du i stället intresserad av andra yrken? Vi har alla typer av yrkeskategorier i vårt nätverk.
Jobba som förskollärarelärare, rektor, fritidspedagog, elevassistentingenjör, tekniker, byggtekniker, projektledare, elektriker, läkare, sjuksköterska, socialsekreterare, Ma/NO-lärare, specialpedagog, SvA-lärare, planarkitekt, VVS-montör

Rulla till toppen